Herontwikkeling Vijverhof
Hoe zou u willen wonen?
Vul de enquete in
Sfeerbeeld

Het gaat gebeuren!


Steenwijk heeft er lang op moeten wachten, maar nu gaat het gebeuren: Op de unieke locatie van de voormalige serviceflat  ‘De Vijverhof’ komt een nieuwe wijk met circa 160 wooneenheden. Het totale aanbod wordt een mix van koop en huur, variërend van eengezinswoningen tot appartementen in verschillende groottes met een service & zorgfunctie.

De unieke locatie aan het water valt direct op en is een van de pijlers bij de herbestemming. Naast het wonen aan de waterkant, staat duurzaamheid voorop met energiezuinige initiatieven en wooneenheden. Om iets aan de buurt terug te geven, is er ook plaatsgemaakt voor inrichting van de buitenruimte.
Het gaat gebeuren

Hoe wilt u wonen?


Op de plek van de voormalige serviceflat 'De Vijverhof' is ruimte voor een nieuwe woonwijk. In het groen en aan het water. Het gaat in fases, maar het wordt een uitnodigende wijk. De uitwerking van de woningen is een belangrijk onderdeel hiervan. Hoe de herontwikkeling er daadwerkelijk uit gaat zien, bepalen we graag samen met de toekomstige bewoners en omwonenden.

Ziet u graag ruime woningen? Wilt u ruimte voor de auto of pakt u altijd de fiets? Welke voorzieningen ziet u graag in de buurt? En hoe sluit duurzaamheid aan op uw woonomgeving?
Idee Lamp